Dålig uppdatering..

Hej! Förlåt för JÄTTE dålig uppdatering men det  ska bli bättring nu! Iaf kan berätta om allt som har hänt under tiden som jag inte har bloggat.. Ifredags gick jag och Astrid till Grönan och hade fett kul  förutom att typ jetline och twister var stängt under hela kvällen för de skulle typ testa dem.. Sen åkte vi hem till Astrid, snackade lite och så, men sen började jag må riktigt riktigt dåligt.. Hade typ blivit matförgiftad och behövde åka hem ;(. Annars har det inte hänt så mycket igår och idag var jag hemma och har bara städat.. Imorrn kommer troligtvis jag och Astrid göra någonting kul.

Kram Josse

Bloggar mer ikväll om jag hinner.



FÖRLÅT arkivbild :/ Hade ingen annan för tillfället!

♥That what makes you beautiful.♥


UNICEF

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Om jag vore över 18 år hade jag gärna gjort något, men eftersom jag inte är det så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Vilket är ett steg mot något bättre för dom som har det svårt.
Vill du hjälpa till?
Klicka här.

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.


If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change.


22/4-2012

Hej, Idag har jag varit i Bromma Blocks och shoppat lite till sommaren.. Håller just nu på att importera alla bilder, men de kommer upp ikväll. Igår firade jag min lillebror med släkten med en god middag och efterföljande fotboll.. Real Madrid-Barcelona. Haha vilket liv vi hade här hemma när vissa hejade på Barca och andra på Real.. Imorrn är det skola igen och jag har utvecklingssamtal på kvällen.. Mellan skolan och mitt utvecklingssamtal ska jag och Astrid till Subway.
Kram Josse



Snacka om FAIL asså..


..

Hej, är hemma från simningrn och har gjort min ryska läxa.. I skolan var det tråk som vanligt, så typ inget nytt. Två dagar kvar i skolan, YEY.. sen typ helg och skola IGEN.. Fast det positiva är att det är snart sommarlov! Så man får bara hålla ut.

HAHA kolla bilden.. Stämmer!

kram Josse



Haha erkänn att man små skrattar lite när man läser.. Om man fattar vad det står ;)

Grattis!

Grattis älskade,sötaste,snällaste och gulligaste lillebror!! <3


HEMMA!

Ni får en bild på mej och min söta kusin Hanna för har ingen annan bild att lägga upp.

Heej! nu är jag hemma från spanien. Känns som om jag varit borta i ett år inte i en vecka... även fast jag är alldeles för blek för att varit borta i ett år. Haha. Nu ligger jag i min säng med dubbla täcken och dricker varmt te. Det är verkkligen sjukt mycket kallare i sverige än i sverige. Fick en liten chock när jag såg att det hade snöat här... det är ju april och borde vara varmt och sol! Imorgon lägger jag upp bilder från spanien för dom gick inte att ladda över på datorn förut. Men hoppas det funkar i morrn! puss Astrid

typ död.

Hej, är HELT slut efter dagens tävling! Simmade 100m. och 200m. fritt och det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Varför skola imorrn!? Jag vill vara ledig eller har sovmorgon! Kommer typ inte vakna haha.. Förresten Astrid kommer hem idag!! Har längtat.. Jag tror inte hon hinner blogga men vi får se.. Jag vet inte när hon landar.. Ska kolla upp det.

Kram Josse


Serious!?

Allt e vitt ute!? Det e april.. Det ska inte finnas nån snö.. Och jag som trodde att jag skulle ha mina converse och skinn jacka nu.. Aja, gommoron på er iaf ( alla ni som e vakna nu) jag ska gå och simma lite och typ chilla tror jag.. Ni då?

Kram Josse

Så ser det ut utanför mitt hem..


Fredag 13 April

Hallo som de flesta vet är det ju fredag den 13:de idag.. Jag personligen känner inte att det är nåt annorlunda.. Asså fredag är fredag vem bryr sig om datumet!? Iaf ska jag sitta hemma med min lillebrorsa och min storebrorsa medans mamma och pappa är på bio.. Förresten har jag berättat att jag ska få guldkortet till gröna lund? Haha kommer typ att bosätta mig i Grönan xD

Kram Josse

Gick inte att ladda upp bild, sorry! Vet ej varför..


Oj, redan torsdag!?

Hej, är det bara jag som tycker att lovet har gått så himla fort.. Ja det e ju inte slut  än men ändå.. Jag har ju inte så mycket mer än att åka till Eriksdals och sen komma hem igen med världens träningsvärk :P. Men hoppas på att kunna göra något kul imorgon, för på lördag ska jag ju fira min lillebrorsa med släkten och på söndag är det simtävling. Sen börjar skolan igen.. Måste göra lite läxor också ;( Vem gör läxor på lovet!? Lyssnar nu på musik och försöker att rensa hjärnan som e typ bombad med massa olika tankar..

Kram Josse



(gammal bild från sommaren 2011 i madamme toussad (stavning?!) i Amsterdam,Holland)

typ slut.

Hej är typ helt slut från dagens träning på lägret.. Det var ganska tufft! Simmade bredvid Sara Sjöström och typ råkade simma på Lars Frölander.. Haha snacka om pinsamt! Har hört att Astrid har det ganska bra i Spanine, Är så avis.. Vill också vara där! Har läst juliahofswden.blogg.se typ hela dagen, Älskar bloggen! Den är så bra!
Åt en jättegod Subway lunch efter lägret.

Men nu måste jag gå.

Kram Josse



(Jag i Astrids gamla onepiece)

When people cut you down or talk behind your back, remember, they took time out of their pathetic lives to think about you

Rubriken passar så bra till det som jag tänker skriva just nu.. Alla ni nolifers som antingen pratar bakom ryggen på någon annan eller skriver en taskig kommentar till någon annan.. Ja ni är nolifers. Om ni inte har någonting bättre för er så tycker jag synd om er.. Men jag och Astrid tar inte åt oss. Och bara så ni vet ni slösade just er liv på att skriva en helt onödig kommentar!

Aja nu ska jag gå. Kram Josse

rubriken kommer från www.juliahofsweden.blogg.se


Svar på kommentar. // Josse

HEj jag älskar er blogg men undrar om ni skulle kunna lägga upp lite fler bilder på er själva och inte bara typ teenagerpost och sånt. kyss
Svar: Hej, jo visst kan vi försöka att lägga upp fler bilder på oss själva. Kram Josse
Astrid får svara lite senare, men som ni kanske vet är hon ju i Spanien.


Astrid bortrest mm.

Hej. Astrid är i Spanien tills söndag kväll så under tiden är det jag som sköter bloggen.. Ska försöka att blogga så mycket jag kan,
Chattar just nu med Samuel och lyssnar på musik. Har ni hört Drive by av Train? Jag tycker att låten är ganska skön att lyssna på! Haha försöker fortfarande att komma på ett bra bloggnamn.. Har lite olika förslag och försöker lotta men det går inte sådär jättebra :/
Nu på lägret måste jag träna stenhårt! Ska simma 100 och 200m. fritt på söndag! Och jag e verkligen inte redo..

Kram Josse



Kikar runt..

Hej. Kikar runt på lite ansiktsmasker som jag troligtvis ska köpa på tisdag efter mitt läger.. Tror att jag ska köpa den här
för 20:-

Kl.16.00 ska jag och min familj åka till mina sysslingar. Händer annars inte så mycket mer.. Kan tyvärr inte träffa Stephanie imorgon.
Nu ska jag kika vidare..

Kram Josse

Hey there.

Tjenare, har hela helgen fullproppad! Idag ska jag och min familj hem till mormor och morfar, imorrn till farmor och farfar och i över imorgon hem till mina sysslingar.. Kul!  På måndag ska jag kanske träffa Stephanie, och sen börjar ju mitt simläger från tis till tors. Ska försöka att hinna ut nån stans och typ köpa lite grejor.. Nästa helg e också ganska full först ska vi fira David (min lillebror) som fyller fyra och sen är det simtävling hela söndagen. Har lite läxor som jag måste göra också.. men det blir senare..
Lyssnar nu på Domino av Jessie J.  


Glad Påsk på er!

Kram Josse.


Lov!

Hej, som de flesta redan vet är det nu påsklov! Så himla skönt! Under lovet ska jag bl.a vara med vänner och gå på simläger i Eriksdalsbadet. Längtar! Ska annars chilla och vila upp mig till de sista veckorna i skolan. Har tänkt på att börja fixa med en ny blogg till mig själv och som jag har sagt kommer jag att fortsätta blogga här också! Har tänkt på lite olika namn men har inte kunnat bestämma mig..
Ska fråga runt lite på fb.. Om ni har förslag kan ni gärna skriva dem!

Kram Josse



Och ni belibers, bli inte sura.. Detta är MIN åsikt!

Skype.

Hallo igen. Ska snart skypa med Astrid. Kom hem från simningen och gjorde typ lite läxor.. Är det bara jag som blir jätte irriterad på typ Expressen när dem kommer med typ dem värdelösaste artiklarna någonsin.. som den me datt Carola ska adoptera ett barn.. liksom Jaha, ska jag ringa ocg gratta henne eller vad e det jag ska göra med det.. Undrar om det är någon som egentligen är intressaerad av att Carola ska adoptera ett barn haha. Vill ni själva läsa artikeln kan ni göra här →→

Kram Josse


OC

Hej. Förlåt att jag inte bloggat men har inte orkat eller hunnit. Men nu sitter jag iaf i min säng och kollar på OC i min pappas stora kofta. Mysigt. Pappa är och köper sushi för min syster fyller år i dag. Puss Astrid


Mobilblogg!

Hej. Är nu hos mina mormor och morfar och ska snart gå till simningen.. Har gjort lite läxor och inte så mycket mer.. Skrev ett inlägg igår, men det kom inte upp.. :S vet ej varför..

Imorrn blir det som vanligt, skola, simning och läxor.

Kram Josse


Godiset som jag, Astrid och Linna åt.. Förutom godiset åt vi 3 kexchoklad och en calippo shot.. Fetton <3


Hey.

Håller på att fixa en ny blogg, till mig själv.. Kommer fortsätta att blogga här också!  Känner bara att jag vill ha nåt nytt till mig själv också! Förutom den här bloggen och min andra som jag har på devote.se
Har annars städat rummet lite, är fortfarande LÅNGT ifrån klar men lite har jag ändå städat.. Bl.a tagit bort det som är för litet.. Och kan säga att det var ganska mycket. Imorrn är det skola igen, fast e liite osäker på om jag ska gå eftersom att jag e lite krasslig. Men jag tror att jag måste gå iaf imorrn.

Nu ska jag fortsätta fixa med min blogg, länkar senare!

Kram Josse